Contact

Lydia Hoogland

Hoi, ik ben Lydia, jouw fotograaf.

Ik heb het geluk dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. Na het behalen van mijn diploma aan de fotovakschool, ben ik vol enthousiasme mijn eigen bedrijf begonnen.

> Een ontspannen benadering:
Mijn kracht als fotograaf ligt in mijn ongedwongen manier van werken, waarbij ik de beste versie van jou naar boven haal. Ik neem de tijd en blijf in gesprek tijdens het fotograferen, geef kleine aanwijzingen en zorg ervoor dat je de camera (bijna) helemaal vergeet.

> Veelzijdige fotografie voor ieder moment:
Of het nu gaat om een mooi portret, een personal branding shoot, of het vangen van de liefdevolle sfeer op een trouwdag, mijn specialiteit ligt in het creëren van beelden waarbij jij helemaal tot je recht komt.

Voor bruiloften werk ik altijd samen met een vaste second shooter onder de naam https://defotografie.studio/

Zoek je contact?

Wil je iets vragen, een fotoshoot boeken of zie je een fijne samenwerking voor je?

Vul dan het contactformulier in of stuur een mail naar info@lydiahoogland.nl

Lydia Hoogland fotografie
Breedeweer 41
Hendrik-Ido-Ambacht
T. o6-18986153
E. info@lydiahoogland.nl

Locatie Studio
Reijerwaardseweg 8b
Barendrecht


Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

De laatste nieuwtjes als eerste weten?

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes, acties of de Netwerk & Shoot dagen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief (Ik mail je alleen als ik ook echt iets te melden heb).

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Samenwerkingen

Gaby Kooijman
Gabees Fotografie en Defotografie.studio


Gaby fotografeert het liefst mensen, tijdens de gehele periode van hun leven. Vanaf de geboorte tot aan hun uitvaart. Daarnaast richt ze zich op product fotografie, bedrijfsfotografie en personal branding.

Rosita Abramsen
Beauty Salon Unique


Beauty Salon UniQ is gespecialiseerd in huid verbeterende gezichtsbehandelingen en wellness behandelingen voor zowel het gezicht als het lichaam, diverse massages en vele andere mooie behandelingen.

Marthe van der Linden
Platform PowerVrouwen


Een warme community waar ze zich sterk maken voor gezond vrouwelijk ondernemerschap. Financieel, mentaal, lichamelijk en emotioneel welzijn én het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling en talent.

Lidmaatschap

DuPho
Dutch Professional Photographers


DuPho is de beroepsorganisatie voor professionele beeldmakers in Nederland.
DuPho gelooft in de kracht en waarde van beeld, verbindt, inspireert en adviseert fotografen op juridisch, zakelijk en creatief gebied.

Bites & Business
Netwerk voor ondernemende vrouwen


Bites & Business is een netwerk voor ondernemende vrouwen. Ze organiseren op verschillende netwerkbijeenkomsten waarin je nieuwe mensen leert kennen en gebruik kunt maken van elkaars kennis, ideeën, contacten en ervaringen.